13.10.2021 | 23:01
Боби Михайлов продаде душата си на ДПС
Делегат от Варна с разкрития за конгреса на БФС

Бившият футболен съдия и настоящ президент на футзалния Черно море Мания Мартин Балулов направи сериозни разкрития за протичането на вчерашния конгрес на БФС. Той разказа в специално интервю за Дарик радио и dsport кои са прийомите, за да се спечели вотът.

Балулов е категоричен, че преизбирането на Борислав Михайлов е незаконно и би следвало да има балотаж.

За нарушението на устава няма да вземем отношение, има си съдилища. По-скоро искам да разкажа как е технологията за печелене на един конгрес. Технологията на морално-бедните хора, управляващи в момента БФС. Първо, започва с това да намалят клубовете, които могат да гласуват за врага. Двайсетте отбора, които са от Пиринска Македония. Очевидно те ще гласуват за България. Услужливо комисията към БФС им намира пропуски в документацията и не ги допуска до Конгрес. Лишават Бербатов от 20 гласа. Той има 230, като добавиш – 250 на 240. Боби щеше да ходи да се пенсионира.

„Второ, Боби Михайлов и управляващите си продадоха душата на ДПС. Ще кажа защо. Освен изнесените факти, че фирми на Пеевски са строили Бояна и много футболни обекти на БФС, няколко дена преди конгреса случайно в определени сайтове започнаха да излизат компромати за Бербатов. Депутатът на ДПС Камен Костадинов беше определен от управляващите да води конгреса. Четвърто, комисиите, които генерално регулираха процеса около изборите бяха пълни с кадри на ДПС от райони, където те основно имат мнозинство – Силистра, Шумен, Разград и т.н. Всички отбори от тези райони под строй гласуваха за Михайлов и по този начин ДПС се бяха нагърбили да спечелят конгреса. Комисиите, които трябваше да регулират самия избор, бяха доминирани от служители на ДПС. Хора, които взимат пари и са назначение на постове. Давам примерно комисията за Варна беше ръководена от шефа на съдиите в Шумен Румен Вичков. Комисията за София беше от един отбор, който излезе с 20-минутен клип колко е велик Боби Михайлов. Тези две комисии бяха със сигурност ръководени от техни служители. За Пловдив и Търново не мога да кажа, защото не ги познавам. Тези поне ги знам“.

Loading...
оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране