13.10.2021 | 23:01
Боби Михайлов продаде душата си на ДПС
Делегат от Варна с разкрития за конгреса на БФС

Бившият футболен съдия и настоящ президент на футзалния Черно море Мания Мартин Балулов направи сериозни разкрития за протичането на вчерашния конгрес на БФС. Той разказа в специално интервю за Дарик радио и dsport кои са прийомите, за да се спечели вотът.

Балулов е категоричен, че преизбирането на Борислав Михайлов е незаконно и би следвало да има балотаж.

За нарушението на устава няма да вземем отношение, има си съдилища. По-скоро искам да разкажа как е технологията за печелене на един конгрес. Технологията на морално-бедните хора, управляващи в момента БФС. Първо, започва с това да намалят клубовете, които могат да гласуват за врага. Двайсетте отбора, които са от Пиринска Македония. Очевидно те ще гласуват за България. Услужливо комисията към БФС им намира пропуски в документацията и не ги допуска до Конгрес. Лишават Бербатов от 20 гласа. Той има 230, като добавиш – 250 на 240. Боби щеше да ходи да се пенсионира.

„Второ, Боби Михайлов и управляващите си продадоха душата на ДПС. Ще кажа защо. Освен изнесените факти, че фирми на Пеевски са строили Бояна и много футболни обекти на БФС, няколко дена преди конгреса случайно в определени сайтове започнаха да излизат компромати за Бербатов. Депутатът на ДПС Камен Костадинов беше определен от управляващите да води конгреса. Четвърто, комисиите, които генерално регулираха процеса около изборите бяха пълни с кадри на ДПС от райони, където те основно имат мнозинство – Силистра, Шумен, Разград и т.н. Всички отбори от тези райони под строй гласуваха за Михайлов и по този начин ДПС се бяха нагърбили да спечелят конгреса. Комисиите, които трябваше да регулират самия избор, бяха доминирани от служители на ДПС. Хора, които взимат пари и са назначение на постове. Давам примерно комисията за Варна беше ръководена от шефа на съдиите в Шумен Румен Вичков. Комисията за София беше от един отбор, който излезе с 20-минутен клип колко е велик Боби Михайлов. Тези две комисии бяха със сигурност ръководени от техни служители. За Пловдив и Търново не мога да кажа, защото не ги познавам. Тези поне ги знам“.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране