12.02.2023 | 18:27
“Бой, както се бие куче”. Мъж съобщи, че четирима полицаи пребили сина му
Костадин Недялков, твърди че полицаите нападнали сина му, когато той излизал от дискотеката, а побоят е бил жесток

Мъж от Плевен сигнализира, че синът му е бил пребит от четирима полицаи. В профила си във Фейсбук Костадин Недялков обяснява, че синът му Емил е бил бит от полицаите, които в този момент не са били на работа.

“На 11.02.2023 г. в 4.00 ч. сутринта пред дискотека ” Анаконда ” синът ми Емил бе пребит и смлян от бой от четирима полицаи / цивилни, извън работно време/, с които не е имал пререкания, спор и каквото и да било. Не ги познава дори”, пише бащата във фейсбук профила си.

Костадин Недялков, твърди че полицаите нападнали сина му, когато той излизал от дискотеката, а побоят е бил жесток.

“Бой, както се бие куче. Не, не като куче, защото то има правото да вие и да скимти от болка. Той не е имал правото дори да изреве, защото през цялото време на боя е бил в безсъзнание”, пише още Недялков.

От боя момчето си глътнало езика. Намесили се охранителите на дискотеката, които му извадили езика.

“Други момчета, негови приятелчета, които излизат от заведението го познават единствено по маратонките. Бил е труп на плочките обезобразен”, пише още той.

“Правим пълна проверка по случая. Няма да крием никого, виновните ще си понесат отговорността”, това поясни шефът на ОДМВР-Плевен комисар Веселин Вътов пред “24 часа”.

От думите му стана ясно, че замесени полицаи в случая вероятно наистина има, но посочи, че ще излязат с пълна инфомация след извършената проверка.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране