07.10.2022 | 8:53
Бомба от Турция: Роналдо пред трансфер в Галатасарай
Босът на турския клуб Ерден Тимур вече е влязъл в контакт с представителите на португалеца

Галатасарай ще се опита да привлече звездата на Манчестър Юнайтед Кристиано Роналдо през зимния трансфер. Босът на турския клуб Ерден Тимур вече е влязъл в контакт с представителите на португалеца, съобщава Fotomac.

Един от големите проблеми обаче е, че Галатсарай не може да предложи на Роналдо изяви в Шампионската лига поне до края на настоящия сезон, защото през миналата кампания отборът завърши чак на 13-о място.

В момента тимът на Окан Бурак е на четвъртата позиция, но с равен брой точки с първите три отбора. Амбицията със сигурност е шампионската титла.

В името на тази цел Галатасарай направи гръмка селекция през лятото, привличайки Лукас Торейра, Хуан Мата и Мауро Икарди. Планът е Роналдо да бъде най-големият диамант в състава на гранда от Истанбул.

Медиите в Англия вече обявиха, че Юнайтед ще пусне Роналдо да си ходи през януари. Твърди се, че собственикът на Челси Тод Боели отново ще му предложи да премине на „Стамфорд Бридж“. Родният клуб на Кристиано – Спортинг, също следи ситуацията.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране