17.09.2022 | 12:29
Борисов не спира да изненадва: Мата Хари може и да е мъж
Лидерът на ГЕРБ отхвърля и историята с къщата в Барселона - не била негова

Бойко Борисов за пореден път отказа да назове коя е Мата Хари, която е направила снимките с кюлчетата и пачките в неговата спалня. Въпросът беше зададен от влогъра Симон Милков, интервюто се излъчваше на живо от страницата на Борисов във фейсбук.

„Може и мъж да е“, отвръща през смях Борисов.

Бившият премиер каза, че е много хубаво, че е излязла петорна експертиза, че тези снимки с кюлчетата и пачките са фалшификат.

През юни 2020 година обаче Борисов изобщо не говореше за фалшификати, а от думите му излезе, че той приема снимките за напълно истински. Той обвини за тях основно президента Румен Радев, като обясни президентът дори го бил снимал с дрон.

Борисов каза, че се притеснява за живота си, а НСО започна вътрешна проверка как е допуснато премиерът да бъде сниман в спалнята си. Две години по-късно се обяснява, че снимките са фалшиви.

В предизборното интервю лидерът на ГЕРБ отхвърля и историята с къщата в Барселона. „Отиваш, намираш го тоя имот и казваш: „Добър ден, тая къща, ако е на Бойко Борисов, той ми каза да се настаня“. Ще дойдат да те арестуват. Аз имам къща в Банкя, там живея, там ме арестуват, там идват да ми се радват хората. Абсолютна измишльотина“, каза Борисов.

 

2 коментара

  1. ПЕТКО ПРОЙНОВ каза:

    ‘Мата Хари може и да е мъж…’Може,може.Това банкянско нещо е яло и други моркови,освен тоя на боклука от симитлия,та не се знае кой го е ‘изперкал’…
    То между педали всякакви простотии са възможни.

  2. ПЕТКО ПРОЙНОВ каза:

    ‘Мата Хари може и да е мъж…’Може,може.Това банкянско нещо е яло и други моркови,освен тоя на боклука от симитлия,та не се знае кой го е ‘изперкал’…

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране