26.06.2024 | 10:55
Борисов притеснен, заговори за голяма заплаха срещу него
И вашето обикаляне покрай оградата много притеснява и внуците и детето, сподели той

В две диаметрално противоположни медии излезе огромна лъжа, което ме притесни, каза лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, след като репортери му припомниха думите на ген. Атанас Атанасов за снайперисти край къщата му.

„Преди около седмица хората, които се занимават с моята охрана, ме информираха, че има много сериозен сигнал от една от най-влиятелните служби в света за най-високата степен на заплаха. Надявам се от ДАНС, МВР и НСО да са взели мерки, защото и вашето обикаляне покрай оградата страшно депресира и и внуците, и детето, и всички“, сподели той.

„Много ме притесни това, което се съобщава от две диаметрално противоположни медии, че заплахата идва от Делян Пеевски. Всичко друго бях чул за него, но това ми дойде в повече, защото когато Алексей Петров се зае да направи сглобка, успя. Сега това би било с един куршум – два заека от това, което сте написали, че след като сме се скарали, едва ли не е заподозрян“, призна Борисов.

„Моля ви, не пишете такива работи, тревожите и създавате грешни илюзии! Единственото, с което си го обяснявам, е категоричната подкрепа за Украйна! С това, че благодарение на нас, на ДПС, много от помощта, която отиде, е в действие“, изтъкна той.

На въпроса дали заплахата е заради Украйна, бившият премиер отговори, че така си го обяснява и добави „затова много ме вбесихте, защото са такива спекулации от двете медии, които препращат, ако нещо се случи, кой да е виновен“.

„Вината касае само Украйна и затова една от най-мощите служби дава сигнала“, обясни той.

„Не казвам, че Путин е замесен, но няма друго основание. Няма нещо, което да сме направили през годините, освен това“, заяви Борисов.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране