04.10.2024 | 14:54
Борисов разказа секс виц на събрание на ГЕРБ (видео)
Вождът се скара на медиите, че пришиват ГЕРБ към ''Осемте джуджета''

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов разказа виц за отрицателния герой в порнофилмите на предизборна среща със симпатизанти в Ихтиман вчера (2 октомври). В изявлението си Борисов повиши тон и се скара за това, че „по телевизията привързват ГЕРБ“ с аферата „Осемте джуджета“ – разследването на „Антикорупциония фонд“, което осветли група за рекет, включваща магистрати, начело с бившия следовател Петьо Петров-Еврото.

Борисов започна с упрек към медиите, че ще снимат как „залата му била празна“, след което намеси аферата с „Осемте джуджета“ и завърши с думите, че той е „отрицателният герой в телевизията“.

„… Я тези столове тук ги заемете, защото някой ще снима от нашите мили медии и ще каже: „на Борисов залата беше празна (залата)“, знам си хората… Четири години погубено време… Излизат по телевизията да ми дават оценка. Какво сте направили вие за четири години? Дори си позволявате да привързвате ГЕРБ с джуджетата. Ни джуджета сме виждали, ни майка им. Не ви ли е срам да привързвате партия към нещо, което имаме нула. Защото преди четири години на Младен (Маринов – б.р) брат му бил шофьор там? Шофьор бил? Ще ви кажа един виц по тоя адрес – снимали порнофилм и се наредили все актьори, доста надарени, и се явява един друг вика: „Бе, много малко“. Излязъл операторът и го питал: „Ти за кво си дошъл, ние снимаме филм“. А той казал: „Аз съм за отрицателния герой, няма ли отрицателен герой в тоя филм“. И вие искате във вашата телевизия да ме ползвате мен за отрицателен герой. Няма да ви позволя, няма! Толкова, ако искате ни отразявайте, ако искате – не. Мога да ви презирам и без да участвам“, каза лидерът на ГЕРБ в Ихтиман.

Според разказа на потърпевшия бизнесмен Илия Златанов, който е станал жертва на схема, при която бивши и настоящи висши следователи и прокурори са опитали да присвоят бизнеса му с помощта на полицията и известна охранителна фирма, братът на бившия вътрешен министър Младен Маринов е бил личен шофьор на Петьо Петров-Еврото.

В разследването на „Антикорупционния фонд“ бяха оповестени и данни за връзки на Маринов със случая. Една от отнетите коли на Златанов – „Тойота Тундра“ няколко пъти сменя собствеността си и се озовава за кратко при дъщерята на бившия вътрешен министър Младен Маринов, който заема поста точно когато бизнесменът разказва историята. Това е същият бивш министър, чийто брат, според потърпевшия бизнесмен, е бил личен шофьор на основния инициатор на цялата схема.

Младен Маринов е водач на листата на ГЕРБ В 26 МИР-София област.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране