22.09.2021 | 12:51
Борисов се похвали: Аз махнах Елен Герджиков, Петков и Василев завиват наляво с десен мигач
Пак ще трябва да чистим като след Орешарски, убеден е лидерът на ГЕРБ

Още куп интересни теми засегна на срещата си със симпатизанти на ГЕРБ в Пловдив експремиерът Бойко Борисов. Той се похвали, че лично е накарал шефа на СОС Елен Герджиков да подаде оставка, тъй като не се справял със задачите си и не защитил партията при скандалите с градския транспорт.

„Ние ще се съобразим с вота на хората. Ще бъде изключително активни за това да се направи правителство – с нас, без нас… трябва да има правителство. Но не може да те класират шести и да кажеш, че хората искали това“, каза лидерът на ГЕРБ по повод бъдещите избори.

За политическите мераци на бившите служебни министри Асен Василев и Кирил Петков той заяви: „Изпитвам светли чувства към тази партия и тези хора. Считам, че това е мъжко. Както направи Слави Трифонов – направи партия и отиде на избори. Ето сега и те излизат на избори – това е почтена постъпка – да излязат да се заявят.

Но да не стане като вица за Тито и бившата Югославия. Вицът е, че когато Тито като кара колата си дава десен мигач, но завива на лято – така е леви и десни политики като ги объркаш.

Дано не стигнем до съдбата на Югославия… Да се надяваме, че няма да стигнем до там и пак Пловдив да е съединението.

Направиха ни много компромати – партията и аз трудно го преживяхме, но…“, призна Борисов.

Той коментира, че към Пловдив пътувал с „Шкодилака“ си: „Така го наричам, че една пловдивска репортерка ми направи забележка, че „Шкодичка“ било много дребно“.

„Трябваше ни една година, за да оправим вересиите на Орешарски – май така ще трябва да стане и сега. Ако задържим така пенсиите, то трябва да вдигнем данъците. Гадно е да говориш така преди изборите, но ако си почтен трябва да го направиш“, категоричен бе Борисов.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране