14.01.2022 | 15:55
Борисов, спри с глупотевините и се скрий в зайчарника!
Трябва някой да му каже, че е изпаднал от каруцата на властта и няма връщане
Бившият премиер Бойко Борисов се изокал за протеста на „Възраждане“. Разбира се, изтъкнал себе си, а на сегашните управляващи казал: Видяхте ли сега? Казвах за ”Възраждане”, ама кой да слуша. Нещо от този сорт. Не смее обаче да каже, защо депутатите му мълчаха като риби и мигаха объркано, когато в Парламента се четеше Декларацията на коалиционните пертньори за оставката на Гешев.

Цацаров вече е пътник. Следва го Иван Гешев. Трябва някой да каже на Борисов, че е изпаднал от каруцата на властта и няма връщане.

Време да спре с видео изявите и да превключи на сръбска телевизия. Но не на любимата му турбо чалга, а на новините. Така ще узнае, че там провеждат референдум за реформи в правосъдната система. Сърбите настояват прокурори и съдии да се избират и издигат според качествата и морала, а не чрез партийни квоти, както у нас правеше Борисов.

Ще научи също, че в Сърбия са възстановени всички разрушени от бомбардировките преди години мостове на Дунав и Сава. Построиха и магистралната отсечка от Ниш до Калотина, която грее като слънце. През това време Борисов и шайката окрадоха милиони от „Хемус“, а отсечката от София да границата със Сърбия още не е готова.

През 2021 г. западната ни съседка е изнесла най-много храни на глава от населението в цяла Европа – за над 10 млрд долара. България е последна по този показател, въпреки членството в ЕС. Белград отчете най-висок ръст на икономиката – над 8%, ние сме доста назад…

Сърбите произвеждат десетки хиляди коли Фиат в завода, който преди двайсет и няколко години бе разрушен. Борисов се снима с цехчета за стопове.

През управлението си Борисов завлече България на дъното по всички показатели, определящи стандарта на живот. Българите сме най-бедните и най-умиращите в ЕС. Намаляваме като население най-бързо в света. Но сме първи по корупция.

Борисов, спри да ломотиш, скрий се в зайчарника и гледай сръбските новини. Дано ти стане неудобно поне веднъж от злините, които причини на нацията.

Емил Азар

 

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране