29.06.2024 | 21:58
Борисов уволни журналист, защото стоял зад гърба му в парламента…(видео)
Задавал и въпроси, които го изнервят: Лъчезар Лисицов е „дневният кошмар“ на вожда на ГЕРБ в Народното събрание

Бойко Борисов е поискал уволнението на журналиста от бургаския сайт „Флагман“ Лъчезар Лисицов. Медията е клекнала пред политическия натиск на вожда на ГЕРБ и е прекратила трудовия договор с парламентарния репортер по „взаимно съгласие“. От месец журналистът е на нова работа – вече е част от екипа на сайта „Клуб З“.

Въпросите, които задава Лисицов буквално изкарват извън нерви Бойко Борисов, който често прекъсва пресконференции и изявления заради него. Преди няколко години репортерът го пита дали няма да си направи тест за бащинство покрай скандала „Барселонагейт“, в който главно действащо лице е бившата миска Борислава Йовчева. Младата жена има дете, за което се твърди, че от лидера на ГЕРБ. След като дава абсурден отговор, политикът набързо прекрати пресконференцията в партийната централа.

В новата сграда на парламента, където за журналистите са отредени само контролирани изявления на партиите, между двамата редовно има напрежение, което Борисов не успява да скрие. През април той се раздразни на Лисицов, че е зад него..: „Можеш ли да се мръднеш отзад гърба ми.“ След отговора „Няма да се мръдна!“ лидерът на ГЕРБ театрално се сопва и разсърдено казва: „Ми ако искаш, се мръдни! Хубав ден!“ След което си тръгна.

Видеото от комичната случка има над 2,5 млн. гледания в социалните мрежи.

1 коментар

  1. Адам каза:

    Буци не е просто идиот, той е СЕЛСКИЯ идиот!!!

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране