23.03.2023 | 10:39
Борисов върна кожения шлифер, който го превърна в комедиен герой
Вождът на ГЕРБ се появи с изненадващ аутфит в Кърджали за среща със симпатизанти

Бойко Борисов върна черния кожен шлифер, който го превърна в комедиен герой в началото на политическата му кариера – през далечната 2001 г., когато бе главен секретар на МВР. Тогава Борисов неизменно се появяваше в този вид при всяка полицейска акция, а снимките му от този период и до днес се въртят във водещите медии. По това време имаше масово избиване на представители на подземния свят в България и Борисов просто регистрираше поредната публична екзекуция.

Тогава всички го се обръщаха към него с уважителното „Генерале“.  Впоследствие обаче той прибра в гардероба си легендарния шлифер. До снощи, когато го извади и се появи с изненадващ аутфит за среща със симпатизанти в Кърджали.

Бойко Борисов изглеждаше точно така, както и преди 20 години – с тъмни дънки, черна блуза и кожен шлифер.

„Той се завърна“, обяви развълнувано пиарът на ГЕРБ Николай Николов, публикувайки снимка на Борисов.

Според бившия политик и тв водещ Николай Бареков обаче това не е същият шлифер, а бил с два номера по-голям. Старият останал в апартамента на водеща журналистка от национална телевизия, твърди Бареков, на когото Бойко Борисов кумува преди 15-ина година за първата му сватба.

 

1 коментар

  1. Нищ духом каза:

    Е очевадни са разликите – надебелял с 30-40 кила, одъртял с 20 години, а шлиферът е доста по широчък и с пагони. Единствено ментално не е променен…..

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране