13.09.2019 | 13:54
Борисов, защо издигаш корумпета за кметове? Не те ли е срам?!
Целта на комисията не е да се освободиш от компрометирани и некомпетентни хора, а ти, Борисов, да сложиш ръка върху икономическите и финансови схеми на Цветанов!

Не мога да си намеря място от възмущение, въпреки че съм симпатизант на ГЕРБ и винаги съм гласувал за тях! Персони, превърнали партията в Организирана престъпна група за далавери, шуробаджанащина и използване на партията за лични облаги, отново ще бъдат кандидатите (за кметове-б.р) на ГЕРБ!!!

Иван Портних – Варна. Дори общинската администрация там го мрази.

Атанас Камбитов – Благоевград, станал един от най-богатите хора в държавата покрай обществени поръчки и кеш под масата.

Кирил Котев – Сандански.  В далавераджийска комбина с Александър Манолев, следствен заради къщата за гости. Самият той потресъл града с безочливото си консумиране на власт.

Георги Икономов – превърнал Община Банско в роднински клуб, където никой не може да получи работа, ако няма връзки, водещи към кмета!

Всичките ти напъни, Борисов,  да покажеш, че ще чистиш партията от компрометирани управници,  е  пунта мара, шменти-капели, кьор фишек, мижи да те лажем!

За всичките лица горе, както и за  други, в Етичната комисия на ГЕРБ са подавани сигнали.

Но въпреки това ти, Борисов, реши да ги оставиш.

Значи целта на комисията не е била да се освободиш от компрометирани и некомпетентни хора,  а ти, Борисов, да сложиш ръка върху икономическите и финансови схеми на Цветанов! 

Толкова си прозрачен, толкова си прозрачен!

Освен това не може да не си наясно, че дори общинските администрации, назначени от тези господа,  да се изредят да гласуват по пет пъти, пак няма да спечелят.

Тогава на какво разчиташ?

Не е нужно да гадаем три пъти и по този въпрос. Не в СИК, не в РИК, в ЦИК ще наглясат победата на горепосочените герберски новобогаташи и после ти, Борисов, ставаш бос на техните схеми, на теб ще пращат дарове!

Прозрачен си, Борисов, прозрачен си като стъкло!

Ивайло Маринов (мнение от регионален новинарски портал)

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране