25.01.2015 | 22:51
БСП прави своя телевизия
Идеята за собствен тв канал, която тръгна от варненската организация на партията

БСП стигна до извода, че медийното й представяне не е достатъчно убедително и въздействащо на обществото, поради което спешно се налага да си направи собствена телевизия.

Идеята за собствен тв канал, която тръгна от варненската организация на партията и се споделя от социалистите и в други региони на страната, е официално записана в решенията на Националния съвет на БСП. Социалистите не са вписали срокове за създаването на соцтелевизия, нито разчети колко ще им излезе издръжката на канала.

По-широко участие и използване на социалните мрежи е другата мярка, която цели да избелва негативния образ на столетницата. В името на организационното укрепване пък БСП планира да утвърждава колективното ръководство на партията и да сложи край на досегашната практика да се елиминират кадри, които са доказали своята „отдаденост на партията“.

Приетата мярка за „преодоляване на тенденциите към псевдодемокрация“ и „нарушаване на демократичното единство на партията“ обаче е насочена откровено срещу вътрешнопартийните опоненти. Техните представители изненадващо запазиха мълчание на вчерашния пленум и не повдигнаха въпроса за коалиране с АБВ на местния вот.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране