11.02.2015 | 21:07
Червен скандал! Станишев подслушвал Р. Овч.
Ровили за оперативно интересни данни при бившия енергиен министър

Скандал е на път да разтресе БСП, след като бившият икономически министър и ексдепутат от левицата Румен Овчаров разкри, че е бил подслушван при правителството на Сергей Станишев. Той коментира последния скандал за прилагането на СРС-та покрай разработката “Червеи” и обяви, че телефонът му е бил на слушалка, докато е бил в парламента и е работил в икономическата комисия като министър.

“Събираха някакви данни за мен, но явно нищо не са открили, иначе щеше да се чуе”, каза Овчаров. Той се спря и на темата за БСП, като напомни, че както в световен план, така и у нас, левицата трябва да преоцени ценностите си. Дългият инкасатор одобри решението на колегите си да протестират вчера пред президентството срещу разполагането на команден център на НАТО и отправи остри критики към външния министър.

За Овчаров Даниел Митов бил просто един говорител на евроатлантическите структури и едва сега разбрал, че имаме българи в Украйна и решил да им даде визи. “А Порошенко забрани заради мобилизацията хора под 50 години да напускат страната, защо са им визите оттогава”, чуди се бившият енергиен министър.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране