01.06.2024 | 11:26
Червен цирк: ЦСКА остана извън Европа, ултраси прекратиха мача
Феновете на червените нахлуха на терена

ЦСКА загуби баража срещу ЦСКА 1948, а феновете на армейците нахлуха на терена и прекратиха мача при 2:0.  С тази загуба ЦСКА София оставя извън Европа

При резултат 2:0 в полза на тима, воден от Валентин Илиев се случиха изключително неприятни сцени.

Ядосани от предстоящата загуба привърженици от Сектор Г нахлуха на терена докато се играеше  срещата. Един от тях дори опита саморазправа с футболисти на ЦСКА.  В момента полицията се опитва да върне феновете в сектор Г и мачът да продължи.

На терена се видя линейка, която изведе ранен човек.  Изпълнителният директор Стефан Орманджиев слезе на терена в опит да успокои агитката.

Сред самите фенове също имаше опити за саморазправа. Полиция и стюарди направиха опит да помогнат да се избегнат по-сериозни ексцесии. Тарторът на агитката Иван Велчев – Кюстендилеца опита да прибере феновете обратно в сектора.

Един униформен падна на терена, след което се наложи да бъде откаран с линейка в болнично заведение. Малко по-късно беше взето решение срещата да продължи, след като. Иван Кюстендилеца успя да убеди длъжностните лица, че грозните сцени няма да продължат.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране