18.04.2021 | 13:16
Чии са БТВ и Нова тв?
И докато в БТВ се води някаква политика на прикриване на откровената манипулация в полза на лицето Борисов, то в Нова се прави явна, долнопробна и гнусна пропаганда на дезертиралото от обществен контрол и скрито в миша дупка лице
Нова и БТВ обилно отразяват словестното излияние на „обикновения гражданин“ и премиер в оставка. В туймити излияние лицето изрича поне 20 огромни и опашати лъжи, които стигат до занемялите зрители през екраните на излъчващата ги телевизия.
Има нещо мноооого гнило в….. родината и собствеността на т.н. национални телевизии. И докато в БТВ се води някаква политика на прикриване на откровената манипулация в полза на лицето Борисов, то в Нова и особено в нейния новинарски сателит се прави явна, долнопробна и гнусна пропаганда на дезертиралото от обществен контрол и скрито в миша дупка лице.
И този въпрос опира до собствеността на тези медии, умело прикрита зад големи „чуждестранни инвеститори“.
Работа на все още съществуващата /извън тези медиини клоаки/ журналистика е да разкрие истината за собствеността и да я направи достояние на българското общество. И казвам това , не като някакво безотговорно предположение, а на базата на пълен мониторинт на тези „независими“ медии в периода преди и след изборите. И ако тази обективна необективност на тези екрани имаше някакво финансово обосновано с европейски пари обяснение в предизборния период, то напълно необективното обективно поведение на тези телевизори в периода след изборите, опира единствено и само до собствеността и нарежданията на стопанина.
Друг е въпросът, че всичко това е толкова некадърно направено, колкото беше и преди изборите и води до допълнително отвращение, а не очакваното облъчване на гражданите. Което е патент на Пеевски!
На ход е разследващата журналистика, а дотогава тези, които още на са премахнали двата канала от листинга на ефирите си, често ще се събуждат с логореята на един психично болен човек.
Диана Дамянова, Фейсбук
оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране