20.10.2024 | 23:07
Човекът-порция, човекът-параван, човекът-доносник се събуди и се сети, че някои „купуват на едро“
Тридесет години българското общество плаща "диш-хакъ" на политическия рак Доган

Ето точно това е еманацията на политическата наглост. Човекът-порция, човекът-параван, човекът-доносник се събуди и се сети, че някои „купуват на едро“.

Тридесет години тази ченгесарска метастаза, изпълзяла от най-зловонните миазми на КГБ/ДС, граби на едро обществения наш капитал.

То не бях милионите хидро-хонорари, платени на ченге-философ, за строежа на язовир Цанков камък, то не беше унищожаването на стратегическато предприятие Булгартабак, то не беше грабежа на КТБ, на стойност има-няма четири милиарда. То не бяха „разпределение на порции“, то не беше чудо.

Доста едричко, нали?

Между тези милиардни грабежи това лице на грабителския „преход“ откровено се подиграваше на българите- мюсюлмани, като ту им обещаваше милиони тибетски якове, ту лавандулови плантации и не знам още какви глупости. И всичко това, вероятно „измъдрено“ в златните тоалетни на „сараите“.

На „сараите“, забележете, сараите. Съществуващи не в Османската империя, а в Република България, управлявани от агент- доносник. На БКП.

Тридесет години българското общество плаща „диш-хакъ“ на този политически рак. Но не е луд този, който яде зелника, нали така? Хич не е луд.

Вината за тази метастаза е на така наречената политическа „класа“ крадливи и страхливи негодници, които тридесет години свирят на този дудук. Няма невинни сред управлявалите, с много малки изключения.

Вината разбира се е и „либералните“ НПО и на т.нар. „медии“, а всъщност сoрoсoидни майстори на ориенталския смук-смук, които се правиха, че не виждат грабежа, че не знаят „кой“ разпределя порциите, които подържаха лъжата, наречена „гарант на етническия мир“, които угодно държат ибрика днес.

И сега, с цялата си наглост ни съобщават това. Гнус. Зловонна, развратна, продажна, нечистоплътна гнус. Всичко това трябва и ще бъде изгребано. До здраво. Ще бъде.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране