12.07.2024 | 13:00
Дарина Павлова засенчи брат Динев със сватба за 1 милион
Наследницата на Илия Павлов - Паола се омъжи си във впечатляващата Вила Аурелия в Рим

Над 500 хиляди евро е излязла луксозната сватба на Паола, дъщерята на Дарина Павлова. Вдовицата на шефа на „Мултигруп“ Илия Павлов омъжи наследницата си във впечатляващата „Вила Аурелия“ в Рим, а за настроението на гостите – близки роднини и приятели, сред които и ВИП-персони, се погрижиха оркестър и цигуларки, пише „Уикенд“.

Фолклорът бе застъпен в програмата с изпълнението на девойки в народни носии, покрай които се вееше родният трибагреник, а четириетажната торта бе поднесена със светлинно шоу. Поканените гости са били над 200.

Паола каза „да“ на любимия си – чернокожия Ханс, с когото миналата година станаха родители на момченце. Двамата се врекоха в любов и вярност по православния канон. Булката бе придружена до олтара от възрастен господин, вероятно приятел на майка й Дарина Павлова. На нея пък кавалерстваше синът й Илия.

Булката смени два тоалета, майка й – също. По пищност тържеството можеше да се сравнява само със сватба на холивудски звезди. Гостите се наслаждаваха на уединението и красотата на гадините във „Вила Аурелия“, от които се разкрива впечатляваща гледка към Рим.

Предвид разкоша на сватбата, разходите вероятно са изумителни за родния стандарт. Освен наема на „Вила Аурелия“, който е 35 000 евро, по-големите разходи включват изобилното меню, украсата, която също беше изискана като самия купон и празничната програма.

Веднага след сватбата младоженците заминаха на сватбено пътешествие. От кадрите, които Паола сподели в Инстаграм, се виждат живописни плажове.

Младото семейство живее в САЩ, където се е установила и Дарина Павлова. Паола е едно от трите деца на Илия Павлов. Тя и Илия-Калоян, който е по-малък, са плод на любовта му с Дарина. Той има и по-голяма дъщеря – Венцислава от предишен брак. Тя е много близка с брат си, сестра си и мащехата си. Венцислава е омъжена за Терек Микнас, който е наследник на една от най-богатите фамилии в Арабския свят. Баща му Акрам развива бизнес в рекламния бранш, както и в хотелиерския. Венцислава и Терек се венчаха през 2014 година в замък край Флоренция и иман две деца.

В края на миналия месец и у нас имаше ВИП – сватба – брат Динко Динев се венча са любимата си Даниела.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране