24.03.2015 | 18:36
Държанките на Берлускони продължават да го рекетират
Плашели да го закопаят с нови разкрития за купоните „бунга бунга”

Сексапилните хубавици от купоните „бунга бунга” на Силвио Берлускони продължават да го натискат за все повече и повече пари, като го плашат непрекъснато, че ще се разприказват в съда и ще разкрият унищожителни подробности за неговите креватни подвизи.

Така поне твърди довереният му личен счетоводител Джузепе Спинели, който открай време се грижи за всички плащания на експремиера. 73-годишният господин бе разпитан от прокуратурата в Милано в рамките на процеса, наречен „Руби тер”, на който Берлускони е подсъдим за корумпиране в хода на съдебно дирене на 21 от гаджетата си.

Става дума за „Руби прим” или процеса, на който експремиерът отвлече от първата инстанция 7 г. затвор за секс с малолетната проститутка Карима ел Махруг и за злоупотреба със служебното си положение при измъкването й от арест. Наказанието неотдавна бе анулирано от касационния съд – третата, последна инстанция, но Берлускони вече бе привлечен като обвиняем на „Руби тер”.

Според счетоводителя Спинели експремиерът все още плаща всеки месец сериозни пари на поне десетина от девойките си, независимо от изпратеното до тях в края на миналата година сърцераздирателно писмо. С него Берлускони ги уведоми, че спира да им дава по 2500 евро месечно – сума, определена от него след избухването в началото на 2013 г. на аферата с малолетната проститутка Руби. Да, но много от вихрилите се в купоните „бунга бунга” моми започнали да плашат Силвио с щедри словоизлияния пред магистратите.

Както разкрива личният счетоводител на експремиера, особено активна в изнудването била шоугърлата Барбара Гуера, която в края на миналата година се появила в офиса му силно възбуденаи се разкрещяла като луда, обявявайки, че щяла да отиде при прокурорите и да направи компрометиращи Силвио разкрития.

Другата особено напориста в рекета гърла била бразилката Арислейда Еспиноза, която продължавала да иска много пари, въпреки получаваните добре закръглени суми и това, че живеела в разкошен апартамент, за който Силвио плащал 1300 евро месечен наем.Както писаха в края на миналата седмица италианските медии, според разкритията на магистратите от Милано най-облагодетелствана от щедростта на Берлускони била старата му тръпка и последваща сводница Никол Минети, получаваща всеки божи месец 15 000 евро, за да мълчи.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране