23.06.2024 | 15:05
Делян Пеевски унижи жестоко Джевдет Чакъров!
"Господин Магнитски" назначи само свои протежета за зам.-председатели на парламентарната група на ДПС. Чакъров е редови депутат

Съпредседателят на ДПС Делян Пеевски унижи жестоко колегата си Джевдет Чакъров. При формирането на ръководството на парламентарната група „феноменът“ (по Ахмед Доган) е назначил само свои протежета за зам.-председатели. Така съпредседателят на ДПС Чакъров е само редови депутат без право да формира политиката на движението в Народното събрание, установи проверка на МИГNews.info.

Редови депесари негодуват от поредната глупава издънка на Делян Пеевски. „За какво агитирахме да се гласува за кандидатите на ДПС на изборите? Погледнете кой ръководи парламентарната група и кой е зам.-председател на НС от наше име – Делян Пеевски и Йордан Цонев? От 5-те зам.-председатели на групата, 4-ма са хора на Шиши”, казват те.

Проверка установи, че Пеевски е едноличен шеф на групата на депесарите. Негови заместници са Артен Енисова – бившата любовница на Мустафа Карадайъ, която го остави веднага след като подаде оставка и премина ва лагера на новия шеф; Искра Михайлова – Копарова – съпруга на починалия бивш шеф на „Държавен резерв“ Станислав Копаров, с когото Пеевски въртеше мащабни афери по време на Тройната коалиция; вечният Йордан Цонев, който в момента най-усърдно прислужва на новия формален шеф; Халил Летифов, прочул се с мащабното купуване на гласове в Старозагорско и пишман – юристът от Бургаско Хамид Хамид.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране