07.12.2022 | 19:55
Депутати от ПП се сбили заради закон за „Лукойл“
Венко Сабрутев се отцепи от своите, което предизвикало гнева на Радослав Рибарски
Венко Сабрутев

Двама депутати от „Продължаваме промяната“ (ПП) се били сбили след заседание на Комисията по енергетика. Това обяви бившият народен представител от НДСВ Борислав Цеков във фейсбук.

“Съобщиха ми, че двама депутати от партията на шарлатаните – ПП, някой си Сабрутев и някой си Рибарски (или Рибаров), се били сбили в Парламента след заседание на Комисията по енергетика. Такива простаци не е имало в Народното събрание. Позор!“, написа Цеков.

Повод за свадата бил законопроектът на „Демократична България“, който дава опция държавата да влезе временно в контрола на бургаската рафинерия „Лукойл“, ако това се наложи.

Венко Сабрутев бе единственият от ПП, който гласува с „въздържал се“ заедно с представителите на „Възраждане“. Всички останали парламентарни групи бяха „за“.

Според pik.bg след заседанието Радослав Рибарски, който е зам.-председател на комисията, потърсил сметка от Сабрутев в кулоарите, като го изритал в краката. Това се случило пред стаята на парламентарната група. Блъснал го и с ръка в гърба с думите: „Влизай сега да кажеш с кой си го съгласувал това“.

3 коментара

  1. ПЕТКО ПРОЙНОВ каза:

    Ами нормално-след като се изчукаха,да почнат и да се бият.Педераска му работа.Вън, БОКЛУЦИ.Да ви бере гайлето,тоя,който ни ги натресе.

  2. ПЕТКО ПРОЙНОВ каза:

    Ами нормално-след като се изчукаха,да почнат и да се бият.Педераска му работа.Вън, БОКЛУЦИ.

  3. ПЕТКО ПРОЙНОВ каза:

    Ами нормално-след като се изчукаха,да почнат и да се бият.Педераска му работа.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране