31.08.2024 | 19:23
Десният гуру Илиян Василев се скара на ПП-ДБ: Правите груба грешка с Доган!
Продължавайте да гледате сеир, докато Пеевски демонстрира брутална саморазправа през силовите ведомства на държавата с ДПС-Доган

Груба стратегическа грешка е да се гледа сеир, както правят някои демократи, докато Делян Пеевски демонстрира брутална саморазправа през силовите ведомства с ДПС на Ахмед Доган.

Напомня сеира, който гледаха през 2014 година, когато разрушаваше КТБ и Цветан Василев. Защото се наслаждаваха на саморазправата с банкера, но пропуснаха убийството на банката и кражбата на милиарди. И сега не забелязват бруталното прегазване на закона и подчинение на силовите структури на неизбрания от никого Пеевски, защото се радват на изгонването на почетният председател от сараите.

А това че тези същите копои и прокурори ви казват – каквито и избори да правите – ние сме на власт! И случайно да ви светва лампичката, че вече не сме парламентарна република, а феод?

Продължавайте да гледате сеир!


При ескалацията на битка между Доган и Пеевски, рязко расте вероятността от силово решение и тук Корпулентният има предимства – ъндерграундът е негов, не за пръв път използва престъпни елементи.

Та, кой ще последва първи Алексей Петров е отворен въпрос. Доган е по-уязвим, особено когато го извадят от сигурната зона в Сараите и Росенец.

 

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране