25.05.2023 | 20:20
Децата на Къро са живи, били на училище по време на клането
Има четири трупа - на Къро, втората му съпруга, детегледачката и охранителя

Двете деца на Красимир Каменов-Къро не са пострадали при покушението срещу него и съпругата му, твърди Нова ТВ. По-рано днес излезе информация, че килърите, които атакували имението на подземния бос в Кейптаун, облечени във военни униформи, са убили Къро, съпругата му, бавачката, един от охранителите, както и едно от децата му – малко момиченце.

Общоизвестен факт обаче е, че професионалните килъри обаче не убиват деца, ако нещо при самата операция не се обърка фундаментално. Заради това и бе изненадващо, че има загинало момиченце.

Сайт в Кейптаун съобщи за четири жертви – двама мъже и две жени на възраст между 40 и 50 години.

Току-що Нова ТВ, позовавайки се на собствена информация уточнява, че децата на Къро са били на училище по време на стрелбата и не са пострадали.  Мотивът за масовото убийство в Констанция все още не е установен.

По случая са назначени детективи от отдел „Тежки престъпления и престъпления, свързани с насилие“. Към 12:35 ч. местно време в четвъртък експертите по криминални престъпления все още претърсваха мястото на убийството.

Припомняме, че Къро, който бе един от ключивите играчи в подземния свят и контролираше чрез подставени лица активи за стотици милиони, беше обявен за издирване с червена бюлетина на Интерпол по искане на българските власти. Той бе обвинен за заплаха за убийство, изнудване и убийство. Прокуратурата считаше, че той е поръчал бившия полицай Любомир Иванов, който беше застрелян в столичния квартал „Лозенец“ миналата година.

Успоредно с това прокуратурата уличи Каменов като част от заговор, с участието и на други криминално проявени лица, както и подсъдими като Цветан Василев, в заговор за дискредитиране на висши магистрати и полицаи.

Една от първите версии за атентата срещу главния прокурор Иван Гешев бе свързана точно с Къро, посочен за поръчител на взрива. Потвърждение така и не бе намерено.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране