23.12.2015 | 13:14
Доган към Борисов на тайна среща: Сбърках, че те подцених!
Само с едно кимване Пеевски можело да изчезне

Бойко Борисов и Ахмед Доган са се срещали преди програмната реч на Сокола пред актива на ДПС. Премиерът споделил пред свой приятел, че е разговарял с почетния председател на движението и е сигурен, че се очакват сериозни не само структурни, но и кадрови промени, съобщи „Фрог“.

„Само ще кимне и някои, дето сега се мислят за велики, просто ще изчезнат“, коментирал Борисов. „Допуснах голяма грешка като те подцених преди време. Ти постигна сериозни неща в политиката“, казал Доган на лидера на ГЕРБ.

Двамата политици разговаряли за процесите в Европа, Русия и Турция, както и за напрежението в обществото, което поражда присъствието на Делян Пеевски в ДПС, политиката и бизнеса. „Ще има решение на този проблем, Доган най-добре знае как“, споделил Борисов по-късно. Детайли по тези теми обаче никой не знае. Борисов бил много доволен от уверението на Доган, че етническо напрежение между християни и мюсюлмани в България не трябва да се допуска по никакъв повод.

Обсъждана е и съдбата на КТБ, както и разграбването на активите. Не е ясно обаче дали двамата са за спасяване на оцелелите активи в полза на вложители и държавата или предпочитат да си затворят очите пред случващото се. Срещата е била в краен квартал на София. Двамата лидери били охранявани от служители на НСО и личните гардове на Доган.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране