19.05.2023 | 22:28
Доган се появи публично за пръв път от 10 години
Той отиде на концерт на Лили Иванова

Почетният председател на ДПС Ахмед Доган се появи за пръв път на публично събитие от 10 години. Тази вечер той бе сред гостите на бутиковия концерт на Лили Иванова в Народния театър „Иван Вазов“. В последните 10 години Доган само веднъж е заставал пред по-голяма публика – през лятото на 2020 година, когато разговаря с членове и симпатизанти на ДПС на Росенец.

Всъщност не само Доган е гост на този коцерт, а целият политически елит, пише Епицентър. Председателят на парламента Росен Желязков, вицепрезидентът Илияна Йотова, президентите Първанов и Плевнелиев, кметът на София Йорданка Фандъковалидерите на ГЕРБ, на БСП, на ДПС, на ПП, на „Възраждане“ са на първи балкон в залата, вперили поглед към сцената, където Лили Иванова ще изнесе бутиков концерт с най-големите хитове от бляскавата си кариера. Специално за събитието пристигна принц Кирил, който съпровожда майка си царица Маргарита. В най-престижната зала на българската култура са депутати, министри, дипломати, посланици, генерали, лекари, бизнесмени. Такова единство на нацията от години не сме наблюдавали

На концерта ще бъде представена и книгата „Лили Иванова. Моят личен дневник“, която съдържа мисли на певицата за Бог, България и публиката, които тя е записвала през последните 15 години. Събрани са и част от интервютата на Лили Иванова от последното десетилетие. Показани са и всички нейни награди, сред които са двата приза „Златен Орфей“, десетки държавни и международни музикални отличия.

В книгата Лили се оглежда в оценките на хората, с които е работила и продължава да работи – поети, текстописци, композитори, музиканти. Освен респекта и преклонението, което изпитват към нея, има нещо, което всеки отчита –  Лили е променила в някаква степен живата им, вдъхнала им е част от своята енергия и устрем да се развиват само напред.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране