16.09.2024 | 13:26
Доган се скри, Пеевски спокойно плячкосва ДПС
Политически затворници са възмутени от боса на ДПС и го призоваха с кърваво писмо да излезе на терен, за да бъде гарант за етническия мир

Почетният председател на ДПС Ахмед Доган е в неизвестност и без дом, докато мутри, дерибеи и техният тартор Делян Пеевски плячкосва партията му. В низините на държавата клокочи страшна заплаха за социалния и етнически мир, който Пеевски руши с действията си.

Политически затворници от времето на Възродителния процес призоваха Ахмед Доган да излезе на политическия терен, за да предотврати етническо напрежение и повторение на касапницата в бивша Югославия, с която България по чудо се размина преди 35 години.

Обръщение до почетният председател на автентично Движение за Права и Свободи Д-р Ахмед Доган

От основателите на Движение за Права и Свободи политически затворници, репресирани и дисиденти. Съкилийник от политическият затвор Стара Загора и почетен председател на Движение за Права и Свободи от 34 години наш пътеводител и ръководител д-р Ахмед Доган!

С тревога следим и сме резтревожени от случващите се обстоятелства в партийното ръковотсво на Движение за Права и Свободи.

Не се знае по какви обстоятелства и причини в лицето на крайно неуважителният Делян Пеевски и някои кръгове искат да превземат ръковоството на ДПС и в последствие цялата власт на страната. Вече изключеният Пеевски с поведението и възгледите си е заплаха за етническият мир в общата ни родина България.

Колкото и да не се приеме България е МНОГОНАЦИОНАЛНА държава. От близкото минало 1962 до 1989 година ръководството на БКП с начало Тодор Живков взема решение насилствено да сменят имената на близо три милиона Български граждани от турският етнос, мюсюлмани и Роми със Славянски и Български имена.

Живковият режим в цалата страна включително 1989 година изби невинни Български граждани и стотици вкара в затвора. Стотици изпрати в концлагера Белене без съд и присъда, а хиляди изгони от работа. През 1989 година стотици хиляди изсели от страната.

При тези тежки времена Вие излязохте без звания и лични амбиции, оглавихте мирните протести за Правата и Свободи в България. В последствие Вие направихте всичко възможно България да не се превърне в Босна Херцеговина и Република Косово.

Запазите мирът и спокойствието в страната! С тези си мероприятия, Вие сте като гарант за етническият мир в страната.

Вие като най- опитен и почетен председател на ДПС ние желаем както през 1990 година да оглавите Движение за Права и Свободи да се кандидатирате като народен председател от много мандатният избирателен район Кърджали. По този начин да покажете на Българското общество, че сте лидер на неразделимата Движение за Права и Свободи.

Вие сте гарант за етническият мир и спокойствието на Българските граждани. Ние основателитена ДПС, политическите затворници, репресирани дисиденти винаги сме били плътно до Вас и ще продължим да бъдем плътно до Вас. Вие сте единственият лидер, който може да запази цялоста на Движение за Права и Свободи. За спокойствието на страната ни МОЛИМ да бъдем заедно на терен!

С уважение…

 

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране