20.07.2021 | 23:32
Дончева: Ако най-добрите гримьори са произвели този вид на Слави, работата не е добре
Слави Трифонов не трябва да е решаващ фактор в партията си

„Аз мога да си направя изводи от състоянието на Трифонов от това, което видях на записа, знаейки, че телевизия 7/8 има най-добрите гримьори. Ако най-добрите гримьори са произвели този вид на Слави Трифонов, работата не е добре“, каза Татяна Дончева пред бТВ.

Според нея Слави Трифонов не трябва да е решаващ фактор.

„Има парламентарна група. Тази група е била 90% в предишния състав. Видяла е трудностите, видяла е проблемите, когато някой със сила се опитва да налага дневен ред. Видяла е и противника очи в очи, в близък план“, смята Дончева.

По думите й тонът на Филип Станев дава надежди, че в парламентарната група на Има такъв народ ще се създаде лидерско ядро, което ще поеме отговорност за пътя на групата: „Това няма да бъде Слави Трифонов. Независимо, че симпатията към ИТН е продиктувана от симпатия към него, особено от младото поколение“.

Дончева заяви, че за нея е много важно да се възстанови парламентарният дух, което значи по-малко пререкания по време на парламентарните процедури.

Попитана дали от коалиция „Изправи се! Ние Идваме!“ отново ще предложат да се създаде Комисия по ревизия, тя коментира:

„Ще предложим. Но искам да се разберем за следното: онази Комисия по ревизията, която функционираше, когато още не беше отхлупена кутията на нарушенията в предишното управление, имаше едно значение. Когато вече е минала кампанията, когато е работило служебното правителство и от администрацията могат да се извадят нови факти, тази Комисия не може да има такова значение“.

Татяна Дончева каза още, че е много важно държавните институции да започнат да си вършат работата с разбирането, че пред закона всички трябва да са равни.

Loading...
оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране