19.05.2021 | 11:13
Драги министри, не ходете из телевизиите на Борисовите мисирки
Оставете ги да затъват в собствената си пропаганда

ЗАГАСЕТЕ ТЕЛЕВИЗОРА ІІ

Отдавна съм изключила БНТ, БТВ и Нова от списъка на програмите си. Просто ги нямам. За пълна радост. Пропагандата на Борисов си я знам и нямам нужда от телевизионни мисирки да ми я напомнят.

Поради това и не съм гледала интервюто на Бойко Рашков. Голям въпрос е въобще какво прави министър в „кухненските“ сутрешни блокове, като по този начин им придава политическа легитимност.

Но  отишал, по причини не много ясно свързани с централния мозък. Видях 5 минути от това „интервю“ . Да, безобразно е!  Въпросите валят един върху друг, а отговори не се изчакват…. Съвсем като в света на мисирите и мисирките!

НО НЕДОПУСТИМО Е ДА НАПРАВИШ ТАЗИ КОНСТАТАЦИЯ В ЕФИРА НА ДРУГА МЕДИЯ! НАИСТИНА НЕДОПУСТИМО!

Бойко Рашков трябваше първо да не  ходи, второ да очаква това кухненско поведение и трето, когато то настъпи – да благодари за вниманието, ако му дадат думата да каже защо си излиза и да си излезе.

Сега, с тази поредица от пр -грешки, най-важната от които е самото му отиване там, той дава възможност за трактовка за натиск на властта над медиите.

Драги ми министри, просто не ходете.  Оставете ги да затъват в собствената си пропаганда. Така образът им ще се избистри още по-ясно и  по-бързо.

А за пр-ите на властта няма да кажа лоша дума. Но да си изпратиш силовия министър в 8 сутринта в мисирски

блокове е просто проява на много ама много нисък професионализъм!

Казвам всичко това като пр-експерт и анализатор с над 30 годишен стаж.

Диана Дамянова, фейсбук

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране