04.01.2023 | 17:53
Дрогиран бивш боец в ММА разби черепа на приятелката си заради изневяра
Тя му разкрила, че е правила секс с друг мъж

Един от пионерите на ММА борбите Фил Барони бе арестуван в Мексико по обвинение за убиството на приятелката си. Барони е бивш състезател в UFC и боевете с голи ръце. Според репортажите на пресата в Мексико той е бил видимо под въздействието на алкохол и наркотици и е влязъл в сериозна разпра с приятелката си в Сан Панчо, пише вестник Трибуна де ла Баия.

Според доклада 46-годишният Барони сигнализирал на органите на реда в квартала на хотела и им казал, че приятелката му е в безсъзнание и се нуждае от помощ. Когато полицията пристигнала в хотелската стая, открила гола жена на легло, покрито с чаршаф, без жизнени показатели. След преглед на жената са забелязани наранявания, кръвонасядания по лицето и тялото.

Когато бил разпитан от властите, Барони казал на полицията, че около 15 часа, докато пушил марихуана и пиел бира, приятелката му разкрила, че е правила секс с друг мъж. Барони настоял тя да вземе душ, но жената отказала. Тогава Барони признал, че я е хвърлил под душа, където тя паднала и си ударила главата.

Бившият боец каза, че е помогнал на 46-годишната жена да се изправи и ѝ е помогнал да легне. Тя го помолила да я завие с чаршаф, защото ѝ било студено, а също така поискала цигара и бира, които Барони ѝ осигурил. Когато американецът се върнал в леглото, той открил, че тя е в безсъзнание и няма жизнени показатели, след като се опитал да я събуди. Той e арестуван веднага след това.

Барони има 16 победи и 19 загуби като ММА боец. Той за последно се би през 2019 г. в Китай за титлата в средна категория на Rebel FC, но беше победен от Сай Уанг. Престоят му в UFC бе в периода 2001-2005 г., но бе освободен след четири поредни загуби.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране