22.04.2015 | 21:39
Две разузнавания са прочели какво е скрил Цветан Василев в сейфовете!
Националната ни сигурност е разбита, няма да видите банкера в България, смята Георги Кадиев

Службите на държавите, в които банкерът Цветан Василев е оставил показанията си пред нотариус, вече са ги прочели и националната сигурност на България е разбита. Такова мнение изрази депутатът от „БСП Лява България” Георги Кадиев в предаването „Още от деня” по БНТ, където гостува заедно с реформатора Мартин Димитров.

Обявяването на ноември за начало на несъстоятелността на КТБ означава, че всички цесии ще бъдат признати. „Който се оправил – оправил”, каза Кадиев. „Това означава, че държавата ще събере по-малко пари”, добави той.

„Подозирам, че се създава лоби, което да извърти истината за КТБ. Абсолютно съм убеден, че ще я скрият. И няма да видите и Цветан Василев в България”, прогнозира социалистът.

Той припомни за изявлението на банкера, в който той казва, че е дал показания пред нотариуси в две различни държави, които се пазят в сейфове. „Две разузнавания са влезли при тия нотариуси, видели какво пише и националната сигурност на България е напълно разбита. Те знаят кой какви пари е получавал, а ние не”, изтъкна той.

Мартин Димитров също смята, че ноември не е правилната дата за несъстоятелност на КТБ. „Логично щеше да е датата да бъде септември. Разочарован съм от това решение на съда”, заяви той.

„Вече се вижда по отношение на КТБ едно сериозно протакане”, посочи депутатът от Реформаторския блок. „Истината за КТБ трябва да се търси до дупка”, добави той.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране