04.09.2024 | 19:38
Двете ДПС-ета вкараха мутри в парламента, Пеевски се настани в кабинета на Тодор Живков
Конфликтът в ДПС може да приключи с жертви

„Няма разлика между ДПС на Доган и ДПС на Пеевски. ДПС-Доган създаде ДПС-Пеевски, това е поколенчески конфликт вътре в една корпоративна олигархична структура. Този конфликт може да бъде решен само и единствено вътре със средства на мафиотските кланове. Многократно сме предупреждавали, че този конфликт може да приключи с жертви“.

Това заяви лидерът на „Възраждане“ Костадин Костадинов в предаването „Лице в лице“.

„Във вторник в парламента видях как се разхождат хора, които откровено приличаха на престъпни мутри, бяха си ги докарали и от едната, и от другата фракция. Разхождат се по коридорите и се гледат лошо едни други. Едните пазеха пред портите не Пеевски, а другите – другата фракция“, допълни той.

Стана ясно още, че с цялата си наглост Делян Пеевски се е настанил в кабинета на Тодор Живков в сградата на парламента, който преди 1989 г. беше Партийният дом на БКП.

По думите на Костадин Костадинов в Народното събрание има страх от Пеевски, a това че МВР не се намесва в конфликта в ДПС е показателно. „Има огромен страх – тези, които са зависими от него, които управляваха с него, които му сядаха по скутовете и пиха мазни кафета с него. Нас защо не ни е страх“, заяви Костадинов.

По повод пътуването си в Москва за форум на БРИКС Костадинов каза, че партията му е получила много сериозен опит, който ще използва, когато започне да управлява България.

„Преди 4 години в това студио казах, че ще влезем в парламентарна самостоятелно. Сега казвам – „Възраждане“ ще управлява България, въпрос на време е това да стане. Може да се случи още след два месеца, всичко зависи от българските избиратели. Какво ще се случи – знаят само те“, допълни лидерът на „Възраждане“.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране