03.06.2021 | 20:27
Джамбазки: Гейове, прекалихте! Пускат филм в прослава на педофилията
Става въпрос за 20-минутен документален филм от Македония

Филм, пропагандиращ педофилия, е част от официалната програма на „София Прайд Филм Фест“ и ще се излъчи на 6 юни в столицата. За това сигнализира днес медиите евродепутата Ангел Джамбазки. Според него филма „Змията“, включен във феста, открито пропагандира по-интимните отношения между мъж и дете.

Става въпрос за 20-минутен документален филм от Македония. Той е включен в програмата на феста и третира „приятелските отношения между едно смело дете – 9-годишния Марко, и един гей мъж, ексцентричния Борче, застрашено от предразсъдъците и омразата на родителите в малко македонско градче“.

„Шокиращото в него е перверзният му сюжет, в който се разглежда педофилията като нещо нормално. В основата му е „приятелство“ между 9-годишно дете и мъж гей. В резюмето на въпросния филм тази история е описана като „сладко-горчива“, пише Джамбазки в сигнала си и допълва: „Педофилията е болест, научно доказано сексуално разстройство. А действията за задоволяване на тези страсти трябва да бъдат наказвани с цялата строгост на закона, а не да се представят като нещо нормално“.

Джамбазки също така призовава Държавната агенция за закрила на детето да спре излъчването „на този напълно недопустим и откровено противоречащ на българските нрави и традиционните християнски ценности филм“.

20-минутния късометражен македонски филм „Змия“ е включен в програмата на „София Филм Прайд Фест“

„Нека ние от ВМРО попитаме и още нещо Държавната агенция за закрила на детето. В централата си получихме от Вас „Бяла книга за детето“, в която прокламирате детското здравеопазване, правата на детето, запазване на психическото здраве, благосъстояние и социално включване – все теми, които са откровен контрапункт на рекламирането и излъчването на педофилски филми и узаконяването на скандални сцени на голи жени и мъже, демонстриращи своята извратеност, какъвто е гей парадът.

Питаме Ви – какво ще направите? Ще спрете ли педофилския филм и ще се противопоставите ли на гей парада на 12 юни в София или тези луксозни книги, които носите по централите на партиите са също толкова лицемерни, колкото и цялата Ви политика, насочена уж в защита на децата и семейството, но всъщност доста умело обслужваща интересите на различни НПО, които рушат всичко, залегнало в името и първопричината за Вашето съществуване“, пише Джамбазки. И допълва, че „тази провокация на ЛГБТ общността е вече прекалена“.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране