04.08.2015 | 20:45
Eдин ден на Бойко Борисов
Аз по принцип в ритуална зала не стъпвам, откакто венчах оня к*пут Бареков
Бойка Белокопитова

7:00 ч., Летище София

Вчера в Сливен, снощи в София, днес във Варна, обърнал съм се на Хвърковата чета. Сутринта съм станал малко накриво, понеже снощи “Челси” падна от “Арсенал”, та се набутах с една бутилка уиски на Москов. Нищо, де. Днес откривам пътен възел “Белокопитово”. Диамант! Най-големият в цяла България. Че и с една седмица подраниха строителите, браво, юнаци. Построих им го, нищо, че са комунисти в Шумен. Да гледат и да му мислят наесен, че ако продължават да ме дразнят, нищо няма да им правя повече.

10:00 ч., закуска във Варна

“Хемус” сме я почнали 2011 г. Ха, голям майтап, тогава Дянков го произведох “старши археолог” на Републиката. Огън да го гори, скръндзата му със скръндза. Тогава още Киро Йорданов беше от нашите, а Плевнелиев не го бях направил президент. Тъкмо да почнем Белокопитово, ама тия неблагодарници ни бутнаха от власт. Като се сетя, че на пътния възел оная министърка с цикламеното костюмче му направи първата копка… Павлова още не го е простила. Днес съм я взел с мене, събрал съм и Горанов, и Московски, да ги поснимат и тях. Само дано не ми подлеят вода като оня път, когато ги возих до трибуна “Моци”. Айде, че пак вдигнах кръвно. Ще викна НСО да ги бия на един белот, да ми мине.

11:30 – Тийзър “Белокопитово”

Пуснал съм си във “Фейсбук”-а снимка на диаманта. Я, да ги видим тия умници дали ще се сетят откъде е. Въздушна снимка, правили са ми я с дрон. Като я видят кметовете, лошо ще им стане на всичките, ха-ха! Разпоредил съм да ми наснимат всички вилни зони на кметовете в радиус от 30 километра. После ще пратя Цецо да им направи по едно предложение, на което няма да могат да ми откажат. Който откаже, ще се гледа при Хекимян. Да се пържат от рано сутрин, да видят на мен какво ми е, мерзавци такива.

В този ред на мисли, добре, че наредих на Павлова да поръча шатра, че да не ми слънчаса народа на оня асфалт. Оня ден, в събота ми докладваха, че на събора на Бузлуджа комунистите уморили двама души. Ей, на тия не им трябва ГЕРБ, те сами ще се довършат… Тръгваме за Плиска, че Божидар Димитров ме чака.

12:30 – Комплекс “Стара Плиска”

Професора ме поля с вода от кладенеца в двореца. Откъде ги измисля тия царски табиети, пълни ми душата. Евала му правя. Комунист го взех едно време, ама той си е от нашите. Кардам ли беше, Тервел ли… забравил съм. “Да не му наливате акъл”, някакъв мерзавец комунистически седнал във “Фейсбук” да ми се подиграва на снимките. Айде, айде, нали ви знам акъла на вас. Ще има да я дъвчете тая снимка две седмици най-малко, като магнолиите ми. През това време ще ви гледам сеира на спокойствие.

Помазах Владислав Горанов, да възрасне в духовния живот и да укрепне в добро, както казва Началника. Горанов е хитър като стадо лисици, ще стане човек от него. Сутринта обаче ме сюрпризира неприятно. НАП натиснали вестника на Сашо Дончев, ама са прекалили. Ония реват от първа страница чак, сега ще трябва да им се оправдавам. Разпоредил съм сега да пуснат по една ревизия на всички – да няма обидени. Точно днес, когато откривам “Белокопитово”, да ми спретнат такъв номер!

П.С. Москов отишъл на пресконференция по тениска на “Арсенал” и се хили на репортерките. Ей, кога стана министър, кога ми изучи номерата, бе, Москов.

15:30 ч. – Пътен възел “Белокопитово”

От днес автомагистрала “Хемус” е по-дълга с още 5 км. Посрещнаха ме с поп, народна музика и карамфили.  Ето, народът си ме обича. Ама ония във “Фейсбук”, неблагодарниците, седнали да ми философстват, че отсечката се минавала за две минути и петнайсет секунди… Бавно сме им я били построили, много скъпа им била, бедни били, асфалтът не ставал бил за ядене.

А едно време Костов като ви затри фабриките, не ревахте, а! Хубаво им го е казал един от нашите във “Фейсбук”-а ми: “…БЕЗ АСФАЛТ НЕМА ЛЕБ бе ТЪПЧО ….. БЕЗ АСФАЛТ НЕМА ЛЕБ!!!” Като й обяснявам аз на Меркел, че ей това ми е материалът, тя не вярва.

17:30 ч. – Младежки дом, село Венец

По покана на кмета Нехрибан Ахмедова присъствах на откриването на новата ритуална зала в с. Венец. Дал съм им пари през април да строят, че да има къде да се събират, да се женят, да си правят културни мероприятия. Като бонбон са ми го направили. Кметицата го е боядисала целия в розово, чак климатиците са намазали. Женска му работа.

Аз по принцип в ритуална зала не стъпвам, откакто венчах оня к*пут Бареков. Обаче Вальо Златев ми го е препоръчал това село. Тука го направиха на “почетен гражданин”, понеже издържа ловното стопанство “Паламара”.

И тука съм ги водил с “Авиоотряд”-а едно време, и Найденов, и Плевнелиев, ех… Ама после ми ония мерзавци опозицията ми се качиха на главата да ме разнасят по вестниците с Преслава и Бистришките тигри. Фъстъците ще ми броят те… Цецо правилно ми вика: “Малко ги бихме навремето, шефе”. Ама аз си знам. Направи добро, изяж дърво.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране