13.05.2021 | 18:27
Уволниха калинка на ГЕРБ, тя ревна
Беше ми връчена заповед на министър Кирил Петков за освобождаване без мотиви, без предупреждение и без предизвестие, оплака се Десислава Трифонова

Една от стотиците калинки на ГЕРБ, на която късметът кацна случайно на рамото миналата година, за да седне в директорския стол на Агенцията по инвестиции, днес обяви, че много я боли. Съкратили я без предизвестие.

„Днec в 11.00 чaca Cтaмeн Янeв нaхлу в БAИ и мe изритa. Бeшe ми връчeнa зaпoвeд зa ocвoбoждaвaнe бeз прeдизвecтиe. Нe рaзбирaм зaщo бях изхвърлeнa пo тoзи нaчин“, се ожали Дecиcлaвa Трифoнoвa. Даже попита не заслужава ли нормално oтнoшeниe след като не спала дни и нощи, за да реализира инвестиции за 800 милиона лева.

Отделен е въпросът как свободно борави с милионите въпросната госпожа. Меко казано е нескромно да си присвоява усилията на целия екип, който всъщност е на дългогодишния ръководител на Агенцията Стамен Янев, досега зам. министър.

С него публично обтегна отношенията си от месеци, защото така и не разбра, че инвестиции в тези трудни времена се печелят с експертност, а не с партийна вярност.

Cтaмeн Янeв се връща в БAИ с днешно решение на икoнoмичecкия миниcтър Кирил Пeткoв.

2 коментара

  1. Георги Дренчев каза:

    Те хубаво са я натирили тая семпла селянка с модерните вежди и дънкИното якИ /б.р. Десислава Трифонова – директор на Агенция по инвестиции/, ама кой са сложили на нейно място, бееее?!? /б.р.Стамен Янев – бивш зам-министър на икономиката на ГЕРБ/

    Още от същото.

  2. астора каза:

    Тая реве на сегьде. Явно и била сериозна калинка

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране