29.05.2015 | 22:37
Енчев към Григор Лилов: И ти ли Бруте! Така се заработват сребърници в СКАТ!
Депутатът обиден от подмятанията, че е играчка в ръцете на олигарси
Велизар Енчев
Велизар Енчев, Фейсбук

И ТИ ЛИ, БРУТЕ!

Ето какви лъжи пише за мен моят приятел Григор Лилов.

Аз, който отказвам всякакво финансиране и връзки с бизнеса, който плащам от депутатската си заплата /2700 лева/ всички разходи за партията /до момента около 8000 лева/, съм обвиняван от Лилов, че ще съм играчка в ръцете на олигарси и ще работя срещу интересите на България…
Господи, пази ме от приятелите, от враговете си сам ще се опазя!

Ето думите на Лилов, които ме възмущават:

“Българската Сириза” ще е някакво подобие. Ще отбележа, че движения, които искат да променят структурата на обществото, обикновено включват млади хора. Къде са младите хора в България? На Терминал-2, но не при Велизар Енчев. Та на снимките от учредителното им събрание аз видях предимно пенсионери!… Не само че не вярвам на успеха на такъв проект у нас, но той не работи за интереса на България! Убеден съм, че независимо от фигурата на Енчев той ще се превърне в поредната играчка на българските олигарси и чужди сили за заблуда на масите, точно така, както беше “Атака”, както и оригиналът на „Сириза” в Гърция!…”

Апропо, точно преди 10 години Григор Лилов бе шеф на моя предизборен щаб за кметските избори в София.   По това време противник ни беше Бойко Борисов.  Тогава Лилов изцяло споделяше идеите ми по вътрешната и външната политика.

Очевидно сега е еволюирал. Защо ли?  Изобщо няма да се изненадам, ако този мой “приятел” реши да ме атакува и за работата ми в лошото разузнаване и да ме нарече “ченге”.

Давай, Григоре! Само така се заработват сребърници в СКАТ.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране