05.01.2015 | 8:11
Енчев: Това Народно събрание е порочно! Предсрочни избори!
България се управлява от политическа мафия, убеден е депутатът

Не съм напуснал скандално, а нормално, а скандално беше поведението на моите колеги, които измениха на избирателите си, заяви по НТВ Велизар Енчев.

По повод думите на Лютви Местан той коментира, че това е последната партия, която има право да иска оставката на което и да било правителство, още повече, че миналата година подло забили нож в гърба на БСП.

След тази измяна ДПС няма право да говори, а всеки, който възприеме тази лексика, ще поеме по безрадостната съдба на БСП. Фронтът влезе в безпринципна коалиция, а това НС е парламент на подменения вот – на РБ заради коалицията с ГЕРБ, както и на ПФ, посочи той.

Защо са изборите, след като с една платформа влизаш в НС, а после правиш друго, запита Енчев. Този парламент наистина е порочен и донякъде ДПС са прави, но аз имам по-голямо право да кажа, че са необходими предсрочни парламентарни избори. те са необходими заради морала. Когато думите и делата са едно цяло, лидерите ще могат да гледат избирателите в очите си.Време е да се появят нови политически субекти. България се управлява от политическа мафия вече двадесет години – в съдебна система, в енергетиката, констатира Енчев.

3 коментара

  1. Кирил каза:

    При наполовина-изговорено Истина, Лъжата е – двойна! Чудя се, с какви очи се гледат в огледалото – лъжците, мамили и крали народа-български, толкова години?
    И започвам да си мисля, дали не са подобия-Човешки, изпратени-ни от Създателя, за да преоткрием себе си и смисъла на Живота?!

  2. Хирев каза:

    Г-н Енчев,хората гледат и виждат,слушат и чуват, какви ги върши гладният за власт и лукс В.Симеонов.Той сам се натика в един лабиринт,от който излизане няма.Има видео записи, какви ги е говорил „патриотът“ от скатското предаване „паралакс“против Симеонов,но последният си затваря уши, очи,защото недай си Боже и Сл.Бинев да започне да мисли,тогава става сложно.

  3. Атанасов каза:

    Един свестен с принципи май остана в това народно събрание.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране