26.12.2022 | 20:45
Ердоган: Забраниха на Роналдо да играе по политически причини, защото подкрепя Палестина
Турският лидер загатна, че отстраняването на именития футболист от титулярния състав на отбора е наложено на селекционера Фернандо Сантош от държавния глава на Португалия

Кристиано Роналдо е загубил титулярното си място в националния отбор на Португалия поради политически причини. Този коментар изненадващо направи президентът на Турция Реджеп Ердоган, който говори за световното първенство по футбол на събитие в Ерзурум. Според него причината е, че Роналдо подкрепя Палестина.

„Съсипаха го, забраниха му да играе по политически причини“, коментира Ердоган. „Да пускаш футболист като Роналдо в игра за 30 минути в края на мача срива психиката му. Той е човек, който подкрепя палестинската кауза“.

Турският президент загатна, че отстраняването на Роналдо от титулярния състав на отбора е наложено на селекционера Фернандо Сантош от държавния глава на Португалия.

Ердоган коментира и възможността Роналдо да заиграе в Саудитска Арабия. Според него трансферът на петкратният носител на „Златната топка“ в „Ал Насър“ вече е факт.

„Според информацията, която получих сега, Роналдо така или иначе ще замине за Саудитска Арабия“.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране