14.06.2015 | 8:58
Фейсбук захапа измамницата Ваня Тучева
Проститутката се представяла в Пловдив като агроспециалистка

Богомил Бонев разкри пловдивска измамница, която чрез Фейсбук зарибява клиенти, представяйки се за шеф на Асоциация за използване на информационните технологии от земеделските производители в България.

Въпросната дама се казва Ваня Тучева и според нейни съседи е около 40-годишна. Веднъж се титулува като инженер, друг път като пиар специалист, трети път като организатор на семинари. Следи къде има престижни мероприятия, вмъква се на тях, снима се с влиятелни хора в държавата и после качва снимките на профила си във Фейсбук, като пише, че това са нейни приятели.

Както МИГNews. info писа първи, бившият вътрешен министър в правителството на СДС Богомил Бонев обаче изобличи самозванката от Пловдив. “Ето една обява на Ваня Тучева в сайта “Битак”. Снимките са +18. После да не се сърдите. Една измамница, която врътна Фейсбук на малкото си пръстче и споко – нищо не е спечелила, просто е присъствала. Иначе цената й е конкурентна – 60 лева, видно от сайта”, пише Бонев в социалната мрежа. Той е постнал обявата на Тучева, където тя е снимана пред фонтан. “Предлагам пълна програма на конкурентна цена. Искаш ли да разнообразиш ежедневието си с мен? Аз съм гореща развратница”, се казва в офертата на въпросната “агроспециалистка”.

Ваня Тучева

Пред дни тя се похвали във Фейсбук, че сайтът й е спечелил 2 млн. евро по програмата за развитие на селските райони. Оттам категорично открекоха.

Съседите на Тучева, която живее на 4-ия етаж в панелка в жк “Тракия” са вдигнали ръце от нея. На настоятелното ни позвъняване, не отвори никой.

“От две години не е платила нито стотинка за чистачка във входа и асансьор. А месечната сума е едва 5 лева”, каза домоуправителят Реджеп Хаджиев. Той ходил да се жалва при районния кмет, който го посъветвал да заведе дело срещу неизрядната съседка. В апартамента живеела сама. Преди доста години майка й починала. Съседите нито знаят какво работи, нито с какво се занимава.

“Добре се облича, не е контактна. Не поздравява”, описва я Пъшо Конов от същия вход. Тучева се оправдавала, че не плаща, защото й дължали пари. Водела дело за 3000 лева и когато го спечелила щяла да се разплати. Според Конов, който е един от създателите на джазформацията “Бели, зелени, червени” комшийката му не е завършила инженерно образование.

“Казах й, че ще я съдим. Оттогава спря да общува с мен”, твърди домоуправителят. На доста пловдивчани изпълненията на Тучева са добре известни. “Използва най-вече аграрни форуми на други организации и ги представя във Фейсбук за свои. Не са малко случаите, когато събира такси от участници”, съобщиха пострадали. Неотдавна измамницата посетила семинар на Търговската камара в Пловдив. Снимала се по време на форума и постнала в профила си фотос с текст: “Изкарахме прекрасно в Брюксел”.

Заблудила ръководството на Аграрния университет, че организира семинар, на който ще разяснява мерки от програмата за селските райони. Целта й била да използва безплатно аулата на висшето училище, за да се снима там и да се обяви във Фейсбук за капацитет в селскостопанската област.

Потърпевша от некоректното й поведение, една от водещите пловдивски институции е сезирала МВР за измамите на Тучева.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране