05.07.2021 | 23:29
Фирма за чипс и снакс стана партньор на Левски
"Сините" организират лотария с новия си спонсор

Изпадналия във финансова криза Левски позакърпи положението с подписването на договор с нов рекламен партньор. Това е един от най-големите производители в Европа на картофен чипс и снакс – Lorenz Snack-world, обявиха „сините“ в официалния си сайт. Най-популярните марки на немския производител с над 130-годишен опит са чипсовете му и картофените пръчици.

От клуба обявиха още, че в рамките на кампания от 1 юли до 31 август покупка на един от продуктите на компанията може да донесе страхотни награди на феновете – топка с автографите на футболистите на Левски, 10 „Златни“ членски карти, 20 „Сребърни“ членски карти, 65 ваучера за Официалния магазин на ПФК Левски на стойност 100 лева, 300 топки с логото на Левски, 20 пуфа, 10 тонколонки или джага-хладилник.

За спечелването на една от 427-те награди е необходимо само да бъде регистрирана касовата бележка при закупуването на продукта. Според неофициална информация договорът възлиза на 3 млн. лв. и с тези пари ще бъдат покрити текущи задължения на клуба и изплатени заплати на футболистите, които не са получавали пари от началото на годината.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране