01.06.2023 | 22:06
Г-н Христо, не всичко, което Лена те кара да казваш, е вярно
Кога Ицо Хазарта се превърна в зомбирано и индроктринирано партийно чиче?

Очевидно е, че ПП не се допитват до услугите на професионални пиари (имаха един такъв, Диана Дамянова, и я прогониха), а Лена Бориславова си е въобразила, че разбира от всичко и в момента е стратег на комуникационната политика на въпросната партия.

Та този непрофесионален щаб е измислил „невероятна“ контраатакуваща стратегия срещу негодуванието на избирателите им, че са се гушнали с мафията, а тя накратко гласи: „Спасяваме България от Путин и Румен Радев е негов пророк и наш най-голям враг.“ Да цитирам Лена към Диана Дамянова: „Тъпо, Лена.“

Та всеки от ПП, който го поканят някъде по телевизорите, започва да разпъва този локум: „Румен Радев е прокремълски генерал (доказателства нещо, или няма нужда), той е виновен за всичко, само ние можем да ви спасим от путинофилите, не ни придиряйте за коитуса с ГЕРБ (в който сме от страната на булката)“

Викаш си – безобидни идиоти. Обаче днес се потресох от участието на депутата Христо при Цветанка Ризова, който несръчно тръгна да разтяга същия локум. Цветанка Ризова го позасече не особено агресивно, той се обърка, но продължи по същата линия, като все повече и повече се излагаше.

Защото няма никаква политическа компетентност, няма познания, няма натрупвания. И да, не е порок да нямаш „вишУ“, но винаги се отразява облагородяващо, ако си трил гащи по университетски банки, което депутатът Христо не сметнал за нужно да направи. Само ако не си, можеш да изкажеш смешно твърдение като „Зад „Възраждане“ стоят българските служби, а техният лидер се казва Румен Радев“. Г-н Христо, не всичко, което Лена те кара да казваш, е вярно.

И се запитах: кога любимият ми рапър-бунтар Ицо Хазарта се превърна в зомбирано и индроктринирано партийно чиче? Тъжното е, че съм по-възрастна от него, а говорът му ми се струва като на закостенял и спрял чичак.

Елена Кодинова, Фейсбук

1 коментар

  1. Адам каза:

    Ицето е пълен ЪпсурТ!

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране