21.06.2024 | 20:40
ГЕРБ и ДПС изнудват Ивелин Михайлов със секс компромати
Заплашиха да ме приключат физически до 2 седмици, заяви идеологът на партия "Величие"

ГЕРБ и ДПС ме изнудват със секс записи. Това обяви пред “Евродикоф” идеологът на партия “Величие” Ивелин Михайлов.  Рекетьорът бил негов познат, изпратен от двете партии, а целта била парламентарната група на новата партия да подкрепи Рая Назарян за председател на парламента и редовно правителство.

“Щом на мен може да ми бъде казано, че ако не се съглася с хора, които казват какво трябва да се прави – тези, които управляват държавата, и ще бъда унищожен физически до 2 седмици, това помислете си какво означава за всеки един човек“, заяви Ивелин Михайлов.

Вчера председателят на „Величие“ Николай Марков също призна, че е имало натиск с компромати от три политически сили в замяна на подкрепа на кандидатурата на Рая Назарян за председател на Народното събрание, както и за кабинет.

„Имаше такива разговори, които се състояха преди започване на Народното събрание, във връзка с това да подкрепим кандидатурата, излъчена от най-голямата партия“, обяви Марков в кулоарите на парламента.

На репортерски въпрос „ГЕРБ, ДПС и коя беше третата партия“, той отговори: „Не мога да ви кажа коя е била третата партия“.

„Имаше показани компромати от тяхна страна за мен и г-н Михайлов. Казвам толкова, колкото преценя. Дали ще го пуснат този компромат, или не, е избор на тези хора, които ми го показаха. В случая става въпрос за запис“, каза Марков, но отрече да е зависим. В записа не ставало въпрос за пари.

Той разкри, че са му били показани компромати на въпросната среща, свързани с него и Ивелин Михайлов.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране