09.07.2021 | 16:36
ГЕРБ скочи на Рашков – пречил им да купуват гласове
Тома Биков определи вътрешния министър като "истински комунист, главорез и отпадъчен продукт на историята"

Поредна извънредна пресконференция организира ГЕРБ след днешните разкрития на вътрешния министър Бойко Рашков че масово купуват гласове в цялата страна. От истеричната им реакция стана ясно, че Рашков наистина им пречи в търговията с вот. Очаквано ГЕРБерите го засипаха с обвинения в манипулации.

„Стотици са случаите на полицейски произвол, координиран директно от Бойко Рашков! Лошото е, че в България изборите вече са опорочени. Рашков – това е отпадъчен материал на историята! Той действа като един истински комунист преди 1989!“ Тези емоционални обвинения отправи към вътрешния министър бившият депутат от ГЕРБ Тома Биков на пресконференция на партията. ГЕРБ направи извънредно изявление от централата след акциите на МВР под ръководството на Бойко Рашков, при които се привикват на разпити и задържат членове, симпатизанти и кметове от ГЕРБ.

„Това, което прави Румен Радев в момента – демонтира демокрацията, защото знае, че по никакъв друг начин не може да спечели избори, освен да праща главорези като Рашков да върши безчинства“, допълни той.

Тома Биков пък предупреди, че политическата криза ще прерасне в конституционна криза – която не е ясно дали ще продължи месеци или години.

 

3 коментара

  1. Анонимен каза:

    Тези стари комунисти и комсомолци ни уста на демокрация До 1989 с комунистите о партията любимата а после по демократи не демократи а загадъчно като мъжки(прост…утки)

  2. Анонимен каза:

    Тия да отидат да се скрият някъде за 10 години на се ли наядоха.

  3. Анонимен каза:

    Тие да отидат да се скрият някъде за 10 години на се ли наядоха.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране