01.06.2021 | 13:25
ГЕРБери лъжат и бълнуват: В момента управляват БСП, ДПС и Мая Манолова
А чии са министрите на външните работи и на отбраната, които не смеят да уволнят нито една нагла "калинка" на ГЕРБ!?

В момента управляват БСП, малко ДПС и за цвят формацията на Мая Манолова. Това обявиха на поредната извънредна пресконференция от ГЕРБ. В нея участват бившите депутати Тома Биков, Христо Гаджев и Георг Георгиев. Че трите партии управляват в момента се виждало най-добре от областните управители и техните заместници.

Георг Георгиев заизрежда имена по места. От тях стана ясно, че повсеместно новите управители в областните администрации има представители на БСП. Тук-там има хора на Мая Манолова, както и на ДПС.

 

Тома Биков направи извод, че в момента управляват БСП, ДПС и Мая Манолова. Днес ГЕРБ проследили изявлението на служебния министър-председател Стефан Янев и представянето на новите областни управители.

 

„За съжаление, очаквахме повече информация за тях. Така информация ние имаме и ще ви я предоставим“, заяви Биков. Той попита дали в момента заседанието на служебното правителство и областните управители не се води от Пламен Узунов.

Последният е секретар по правни въпроси и антикорупция на президента. Тома Биков припомни, че Узунов е обвиняем и попита в какво качество той се намира в Министерски съвет и води заседания на хора, които са в изпълнителната власт.

В същото време ГЕРБерите не споменаха за двама служебни министри – на външните работи Светлан Стоев и на отбраната Георги Панайотов. Двамата са единствените от кабинета „Янев“, които до момента не са направили една една кадрова смяна и пазят некадърните и нагли „калинки“ на ГЕРБ.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране