23.01.2023 | 18:51
Гери-Никол сложи в джоб Андреа с калпав фотошоп
Стана за смях с двуметрови крака

Гери-Никол пусна в Инстаграм кадри как се забавлява по бански в Домниканската република. Само, че вместо да се възхитите на тялото на младата певица може да се стреснете. Особено от второто фото, на което Гери се е изтипосала с дълги крака, но като диреци.

Младата изпълнителка толкова много си е издължила крайниците, че те са загубили естествената си форма и изглеждат като изкуствени.

Естествено калпавия фотошоп бе забелязан веднага и от почитателите на певицата. А многото коментари под поста ни напомнят много на тези на Андреа от преди време. Когато и тя прекаляваше с обработката.

Възмутени феновете веднага захапаха Гери: „Толкова си разтегнала краката с фотошоп, че не е истина. За глупаци ли ни имаш?”, „Толкова си ги издължила, че чак права не можеш да стоиш. Жалка си и то много.”Иначе младата певица си е в топ форма, забелязват феновете. Те не могат да се начудят защо й трябва да коригира снимките си и да става за смях на цялата социална мрежа, като например фолк фурията Андреа и някои други нейни колежки?

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране