22.05.2023 | 22:02
Господ да ми е на помощ, ако Меси дойде при нас
Аржентинецът има официално предложение от Ал Хилал, но все още няма нищо договорено или подписано

Защитникът от националния тим на Саудитска Арабия и Ал Хилал Али Ал-Булаихи се пошегува, че се страхува, че Лионел Меси ще поиска неговото отстраняване, ако аржентинският футболист се присъедини към клуба. Причината е спорът, който саудитския национал имаше с Меси по време на мача срещу Аржентина на Световното първенство по футбол.

Ал-Булаихи изглежда провокира капитана на аржентинския национален отбор при историческата победа на Саудитска Арабия с 2:1 в първия двубой от груповата фаза за бъдещия световен шампион в Катар през миналия ноември.

Източник на агенция „Ройтерс“, близък до Лионел Меси, потвърди, че аржентинецът има официално предложение от Ал Хилал, но все още няма нищо договорено или подписано.

„Не знам какво ще се случи, но се страхувам, че Меси ще каже, че не иска играча с номер 5. Не знам дали Меси ще дойде или не, но ако дойде, Господ да ми е на помощ“, заяви Али Ал-Булаихи пред SBC.

„Ако дай Боже, той дойде, няма да присъствам в първите два дни, докато не преценя ситуацията отдалеч, така че той да ме забрави“, коментира още 33-годишният защитник с усмивка.

Ал-Булаихи потвърди, че се е обърнал към Меси на арабски език по време на Мондиал 2022 и му се е подигравал, че не може да победи Саудитска Арабия. Защитникът заяви, че не се е страхувал от Лионел Меси, тъй като е натрупал опит от срещата си с уругвайското атакуващо дуо Единсон Кавани и Луис Суарес на Мондиал 2018.

„След мача с Уругвай, никога повече няма да се страхувам дори срещна трима Меси. Той е легенда и не искам да говоря за него, тъй като може да дойде при нас. Но в крайна сметка на терена сме 11 срещу 11“, завърши футболистът от Саудитска Арабия.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране