27.09.2015 | 0:12
Гримиран като старец нахлу в Спешна помощ и уби трима души
Две санитарки и фелдшер са мъртви, има и ранен, причината за стрелбата се изяснява

В Симферопол днес следобед местен жител е нахлул в пункт на Спешна помощ и е открил огън по линейка. Вътре е имало трима души, на място са загинали медицинска сестра и санитарка, малко по-късно от раните си е починал и фелдшер, съобщи „Кримские новости”.

Според неофициална все още информация, убиецът е човек, известен с многократно повикване на екипи в дома си. След като от Спешна помощ ходили няколко пъти без нужда, те започнали да отказват да реагират на подадени от него сигнали.

Вероятно това е провокирало и агресивността на убиеца. Друга версия, която също се разследва е недоволство от поставена диагноза от медицински лица от този център и разстрел за отмъщение. Според непотвърдена информация разследващите смятат, че убиецът вероятно нападателят е млад човек, който обаче е бил гримиран като старец.

След като е произвел четири изстрела, предполага се от ловна пушка, нападателят е избягал от местопроизшествието с „Москвич”. Според последната информация, неговата самоличност е установена, полицията го издирва в района.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране