13.05.2015 | 20:58
Груевски си поръчал Мерцедес за половин милион евро
Колата се води на МВР

Македонският премиер Никола Груевски си поръчал по каталог специален Мерцедес за 575 000 евро.

Искам да бъде последен модел – Full Mercedes, казва Груевски в един от разговорите с вътрешния министър Гордана Янкуловска, който днес разпространи лидерът на опозицията Зоран Заев.

На задните седалки искам да има екрани за малките, абе, да бъде Full. И започвай с процедурата за покупката на колата. Да „разиграем“, че става въпрос за кола на МВР. До изборите колата да се води на МВР, казва Груевски, на което Янкуловска отговаря: Да, да така ще бъде. Колата ще се води на МВР.

„Ей, нямаш представа каква фантазия е колата – има и масаж на задните седалки. Няма по-хубава кола в Македония от тази“, пояснява Янкуловска в разговора с шефа на спецслужбите Сашо Миялков. „Супер, №1, перфектен, подчертава Гордана Янкуловска.

Късно снощи Груевски предложи Янкуловска да бъде сменена, което стана днес на извънредно заседание на парламента в Скопие. Според Груевски „Янкуловска и неговият братовчед Сашо Миялков, който също подаде оставка, ще влязат в учебниците, за това как са работили и защитавали Република Македония“.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране