14.05.2022 | 11:04
Хекимян харчи шефската заплата за манекена
Журналистът и моделът Тунджай ходят по скъпи екскурзии заедно

От близо 4 години Антон Хекимян е неразделен с известния в модните среди манекен Тунджай Мустафа-Туни. Красавецът от каталога на „Визаж“ и журналистът в рамките само на последните 6 месеца са били на повече от 5 екскурзии в чужбина заедно, пише „Ретро“.

Последната им дестинация е бил вечният град – Рим. Преди това пък са били на дълга и екзотична ваканция в Египет, където се докоснали до древната култура по тези земи, видели на живо пирамидите, както и митичния град Луксор.Гмуркали се под водите на Червено море и релаксирали под палмите край басейните на 4-звездния ризорт „Джаз Макади Оазис“.

Антон и Тунджай са посетили заедно още Будапеща, Солун, няколко гръцки острова, както и много от красивите райони и природни феномени в Турция. И докато беше водещ на сутрешния блок на Би Ти Ви, ергенът Хекимян вземаше изключително висока заплата в размер на 8 хиляди лева. Откакто замени покровителя си Венелин Петков на директорския стол в отдел „Новини и актуални предавания“ на медията, журналистът прибира двойно на предишното си възнаграждение, докато приятелят му манекен изкарва доста по-скромни хонорари от фотосесии и ревюта.

Колеги на Хекимян се чудят как близкият му Тунджай издържа на финансовите темпове на тв шефа, като изразяват своите съмнения, че е възможно екскурзиите и на двамата журналистът да плаща от своя собствен джоб.

Дори и когато са в чужбина, Тунджай и Антон избягват да се снимат заедно. Обикновено позират пред забележителностите поотделно. По големи празници и на сбирките с общата им компания приятели, покрай която се запознали, обаче не се притесняват да си правят весели селфита с чаши в ръце. В столицата двамата също често могат да бъдат забелязани заедно както на разходка, така и на театър – едно от любимите им хобита напоследък.
Манекенът е завършил икономика, но в свое интервю споделя, че модата винаги е била негова страст. Още преди да влезе в Университета за национално и световно стопанство в София, той завършва професионален курс за модели. Когато се дипломира, се отдава на модата. Тони и Туни споделят много общи интереси. Двамата обичат спорта и активния начин на живот. За страстта на Хекимян към фитнеса се знае от години, а Тунджай не крие, че тренира всеки ден, за да поддържа манекенската си фигура.

Според близки до журналиста той вече е водил на гости в родната си Стара Загора манекена. Наскоро Хекимян се прибра в родния дом по тъжен повод, а именно, за да си вземе последно сбогом с баща си Гаро, който почина на 76 години. Сега в Града на липите живеят майка му Златка и по-голямата му сестра Вера, към които бившият тв водещ е много привързан.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране