20.07.2024 | 15:40
Нова сбирка при Доган в „Росенец“ – младежкото ДПС го подкрепя в битката му с Пеевски
Още няма решение за свикване на Централния съвет на ДПС, обясни Джевдет Чакъров

Представители на Младежкото ДПС се срещат с Ахмед Доган в „Росенец“. Пълен автобус с членове на младежката организация пристигна в резиденцията на почетния председател. Преди това те проведоха заседание в Бургас и изразиха своята подкрепа към Доган, съобщи bTV.

„Разговаряхме за целостта на партията под лидерството, разбира се, на единствения лидер на ДПС почетният председател д-р Ахмед Доган. В младежката организация никога не е имало две теми. За нас лидерът на партията е д-р Ахмед Доган, никога не е имало съмнения каква позиция да заемаме, защото такава тема не съществува в младежката организация“, заяви съпредседателят на младежкото ДПС Ибраим Зайденов.

Той определи сбирката като продуктивна и каза, че това е регулярна среща на младежката организация с всички областни председатели и с централния оперативен съвет на младежите.

Попитан за напрежението в партията съпредседателят на младежкото ДПС отговори: „Д-р Ахмед Доган каза как ще се решат проблемите в партията с неговото обръщение, той посочи стъпките“.

Съпредседателят на ДПС Джевдет Чакъров също присъства на заседанието. На въпрос кога партията ще свика Централен съвет Чакъров отговори:

„И вчера казахме – когато имаме решение, ще бъдете уведомени веднага за Централния съвет. На този етап обсъждаме“.

По-рано стана ясно, че младежкото ДПС се е събрало, за да вземе решение дали да подкрепи искането на Ахмед Доган за оставката на Делян Пеевски и още петима депутати от партията.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране