20.05.2021 | 13:09
И Ники Михайлов напуска Левски
Капитанът на сините ще си тръгне от „Герена“ като свободен агент

Николай Михайлов ще напусне Левски след края на сезона. Капитанът на „сините“ ще си тръгне от „Герена“ като свободен агент.

Договорът на опитния вратар с родния му клуб е до 30 юни. До момента той не е получил предложение за удължаването му. Според хора от клуба ръководството на този етап не планира да отправи такова към вратаря.

Михайлов е сред най-опитните футболисти на „Герена“. През есента той бе несменяем титуляр на вратата на Левски. След привличането на Звонимир Микулич през зимата остана на резервната скамейка. Бе титуляр единствено в мача с Ботев Пловдив от плейофите, когато хърватинът имаше лека контузия. Тогава бе с основна заслуга за победата с 1:0, отличавайки се с няколко изключителни спасявания. Получи повиквателна от националния селекционер Ясен Петров за контролите със Словакия, Русия и Франция.

При така създалата се ситуация Левски може да се окаже без вратари след края на сезона. Освен на Михайлов, изтичат договорите и на Микулич и Николай Кръстев. „Сините“ имат желание да задържат хърватина, но това изглежда трудно на този етап. Представителите на вратаря са поискали уверение, че всичко в клуба ще е наред от финансова гледна точка следващия сезон. Едва при това положение той би се съгласил да остане на „Герена“. След силните му игри през пролетта интерес към него имат няколко руски клуба.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране