06.01.2015 | 11:12
И Рада Коджабашева напусна „България без цензура“
Заявлението й е подадено на 15 декември 2014-та г.

След поредица от оставки в партията на Николай Бареков „България без цензура“, последва ги и заместник-председателят на партията Рада Коджабашева. Тя е напуснала още на 15 декември, но официално го обяви на Фейсбук страницата си едва сега от „уважение към коледните и новогодишните празници.

„На 15.12.2014 година връчих на г-н Бареков заявлението си за напускане на ПП ББЦ. Искам да пожелая на всички, които се занимават с политика и управление на хора да овладеят поне три неща – да са точни на срещите, да изпълняват обещанията си и да уважават партньорите си“, пише Коджабашева.

„Ще продължа да защитавам моите политически идеи, в които вярвам, че ще променят разговора в България от “Хип – хопът ми е по- добър от хип – хопа ти” към задълбочени консултации и реални действия за възстановяване самочувствието и мощта на българската държава и народ“, продължава бившата съратничка на Бареков

В края на 2014 година бившият телевизионен водещ, сега евродепутат, Николай Бареков обяви, че окончателно скъса с парламентарната група на „България без цензура“, преименувана на „Български демократичен център“.

1 коментар

  1. Мотев каза:

    Радо,кой щеше да знае, че те има на този свят,ако Бареков не беше ти подал ръка!?Продажните души са като стотинките.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране